AEE Akciókamera S40+ kit

39.990 Ft (bruttó)

Felbontás: 1920 x 1080 / 60fps FullHD
HD 120 képkocka / mp 1280x720p felbontáson
Pixelszám: 8 Megapixel
Látószög: 130°
Szenzor: Sony CMOS Exmor R
10x digitális zoom
Videó formátum: MPEG4

Cikkszám: aee_s40 Kategória: Címkék: , , , , , , , , ,

Leírás

Az AEE S széria leggazdaságosabb tagja az S40

Örökítsd meg a pillanatot Full HD felbontásban!

Könnyű és kompakt sportkamera

Az S40 kamera kialakításának köszönhetően, a használata és kezelése nagyon egyszerű. Rendkívül sok dedikált gombot helyeztek el a mérnökök a kamera elülső oldalán, ezért nem kell a menüben keresgélni a sokat használt beállításokat. A dedikált gombok között megtalálható a mátrix vagy középre súlyozott fénymérés állító és a ki-be kapcsoló gomb. A kamera oldalán található 2 darab visszajelző LED fény, melyek, videó és fényképfelvételről és a töltésről adnak számunkra igen fontos és egyértelmű jelzést. Az S40 felső része is sok dedikált gombot tartogat számunkra, mert itt kapott helyet, a felvételindító és leállító gomb, és természetesen itt is láthatjuk a led visszajelzést a felvételről és a töltésről. Ne feledkezzünk meg a hatalmas LCD kijelzőről, mely úgyszintén a kamera tetején kapott helyet, így sok információt azonnal láthatunk, ha rápillantunk. A felső részen kapott helyet a beépített mikrofon, de akár külső mikrofont is csatlakoztathatunk. A külső mikrofont akár akkor is csatlakoztathatjuk, ha már a vízálló tokot felhelyeztük a készülékre. A kamera jobb oldalán megtalálhatóak a csatlakozási portok: Mini HDMI, USB és a Micro SD kártya foglalat. A baloldalon találunk még egy beépített mikrofont, hogy biztos jó minőségű hangfelvétel készüljön a legjobb élményeinkről. Ezen az oldalon is elhelyeztek 2 LED visszajelzést, melyek a videó és fotó rögzítését jelzik számunkra, itt találjuk a szabványos 1/4″ állványmenetet és itt cserélhetjük ki az akkumulátort is. A csatlakoztatható TFT kijelzővel, amely egyébként alap tartozéka a csomagnak, kényelmes és könnyű navigálást érhetünk el a kamera menüjében. Nem beszélve arról, hogy akár élőképet láthatunk a felvenni kívánt jelenetről! A TFT kijelző felhelyezése után még kapunk 5 darab dedikált gombot, melyek a következőek: egy megerősítő „ok” gomb és 4 darab iránytó gomb. Az irányító gombok segítségével fel-le és jobbra-balra tudunk mozogni a menüben vagy a fotók nagyításában. A kijelző jobb oldalán található a menü és a visszalépés gomb. Az elkészült videókat és fényképeket a kijelzőnek köszönhetően egy gombnyomás után visszanézhetjük. A nagy kapacitású lítium akkumulátorral elérhetünk akár 3 óra folyamatos videofelvételt.

A masszív vízálló tok ötvözi a mai legfejlettebb technikát és az új dizájnt

Az S40 kamera alap tartozéka a vízálló tok, amely akár 100 méter mélységig is képes megvédeni kameránkat. A tok ezen kívül por és ütésálló, így ellen áll az extrém sportok alatt elszenvedett ütéseknek és leejtéseknek is. Gyorsan csatlakoztatható az AEE, GoPro és GoPole összes kiegészítőjéhez, a tok alján található 3 ágú felfogatóval. Kameránk a tok felhelyezése után is megtartja nagy látószögű optikai tulajdonságát, mert a tokban lévő védő lencsét extrém vékonyra alakítottak ki. Kameránkhoz csatlakoztathatunk mikrofont, ehhez nem szükséges eltávolítanunk a védő tokot.

Lenyűgöző képfeldolgozó processzor

Az akciókamerák csúcsa az AEE S40 készülék, mert olyan erős képfeldolgozó rendszert pakoltak bele, hogy akár 1080p 30fps és 720p 60fps módban is készíthetünk felvételeket. Ennek köszönhetően csodálatos lassított felvételeket publikálhatunk ismerőseinknek.

Time Lapse videó mód

Ezzel a funkcióval fotókat készíthetünk megadott idő intervallumokban (max 30 sec), az így elkészült fotókat a végén egy teljes videóba fűzi össze a kamera szoftvere. Ezután a videót már csak le kell játszanunk barátainknak és megmutatni a 2 órás napfelkeltét, egy 2 perces videofilmen.
Kiváló felvételek még gyenge fényviszonyok között is

Az S40 kamerával nagy felbontású akár 8Mp fotókat is készíthetünk. Ezeket a fotókat 8 kép/másodperces sebességgel képes rögzíteni az S40 kamera. Rendkívül éles és részlet gazdag felvételeket készíthetünk a Sony CMOS Exmor R érzékelőnek köszönhetően, még gyenge fényviszonyok között is.